• info@shellfishprotection.com

[:nl]Eerste licentie oesterboorderkor getekend[:]

De oestervisser BV - Boertjes

[:nl]Eerste licentie oesterboorderkor getekend[:]

[:nl]Op 6 oktober is de eerste licentieovereenkomst voor de levering en gebruik van de oesterboorderkor getekend. De Oestervisser B.V. vertegenwoordigd door Markus Wijkhuis en Maurice Boone van de YE-155 en de YE-41.

“Wij hebben veel vertrouwen in de Oesterboorderkor en vinden het geweldig dat Nico Boertjes zelfstandig en in eigen beheer dit vistuig heeft ontwikkeld” Aldus Wijkhuis en Boone.

De Oestervisser B.V. is de eerste oesterkweker (na de uitvinder zelf) die met de oesterboorderkor de strijd aangaat tegen de oesterboorder.  Er zijn veel initiatieven en er word veel over gepraat, maar de kor is tot nu toe het enige wat de strijd echt aangaat met de oesterboorder.

 [:]

e.advocaat@zwaartekracht.nl

Laat je bericht achter