• info@shellfishprotection.com

[:nl]Inschrijving Innovatie Top 100[:]

[:nl]Inschrijving Innovatie Top 100[:]

[:nl]De Kamer van Koophandel presenteert ook in 2018 de allermooiste innovatie-etalage van Nederland. Welke ondernemingen zijn het meest innovatief? De KvK is ontzettend trots op ondernemers die lef en doorzettingsvermogen tonen en een neus voor innovatie hebben! En organiseert daarom in 2018 voor de 13e keer de MKB Innovatie Top 100.

Ondernemers uit de MKB Innovatie Top 100 constateren dat een nominatie leidt tot interne trots binnen het eigen bedrijf. Ondernemers gebruiken de MKB Innovatie Top 100 vaak als springplank naar nog meer succes. Genomineerden en winnaars worden gezien als rolmodel voor hun regio en sector. Ze worden vaker gevraagd (onder andere door de media) naar hun succes, visie en ideeën.

Shellfishprotection staat tussen de andere deelnemers op de lijst van de innovatie Top 100.

 

Lees hier het volledige artikel…..

 [:]

e.advocaat@zwaartekracht.nl

Laat je bericht achter